26 / 04 / 2024

TOKİ, Ankara Mamak'ta bin 472 konut yaptıracak!

TOKİ, Ankara Mamak'ta bin 472 konut yaptıracak!

TOKİ, Ankara Mamak 2. etaba konut ve lise yaptıracak



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Ankara  Mamak 2. etaba konut ve lise, Trabzon'un Yomra ilçesi Kaşüstü beldesindeki 400 yataklı hastaneye ulaşım yolu işleri için ihale açıldı.

Buna göre Ankara Mamak 2. etaba bin 472 adet konut, 1'er adet 24 derslikli lise, 32 derslikli ilköğretim okulu, cami, kreş, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak.

Tünel kalıp sistemiyle bin 472 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 1'er adet 24 derslikli lise, 32 derslikli ilköğretim okulu, cami, kreş, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.

Yer tesliminden itibaren 730 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 26 Nisan 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de gerçekleştirilecek.

Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede ihalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

-KAŞÜSTÜ 400 YATAKLI HASTANESİnin ULAŞIM YOLU VE ALTYAPI İNŞAATI-
TOKİ, Trabzon'un Yomra İlçesi Kaşüstü beldesindeki 400 yataklı hastanesine ulaşım yolu ve altyapı inşaatlarını yaptıracak.

Yol inşaatı, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu imalatlarını kapsayacak olan işin süresi yer tesliminden itibaren 180 gün olarak belirlendi.

İhale, 9 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Söz konusu ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

-İHALE KOŞULLARI-
Ankara Mamak 2. etaba konut ve lise, Trabzon'un Yomra ilçesi Kaşüstü beldesindeki 400 yataklı hastaneye ulaşım yolu işleri için açılan ihalelerde şartname her iş için ayrı bedel ödenerek TOKİ'den satın alınabilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

-SONUÇLANAN  TOKİ  İHALELERİ-
TOKİ tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Çorum Merkez Celilkırı'na 416 adet konut yoksul grubu 1 adet sosyal tesis, Kırşehir Kaman Hacıpınar'a 16 derslikli kız meslek lisesi, Çiflikli Mahallesine 16 derslikli sağlık meslek lisesi ile altyapı, çevre düzenlemesi ile İstanbul Halkalı Atakent Mahallesi C2-21 Bloğun subasman tadilatı ve sel sonucu zarar gören bodrum katların onarım ve tadilatları ile çevre düzenlemesi inşaatı için açtığı ihaleler sonuçlandı.

Çorum Merkez Celilkırı'na 416 adet konut yoksul grubu 1 adet sosyal tesis ihalesini 13 milyon 474 bin 708 lira bedelle, "Livanel Turizm İnşaat Limited Şirketi" kazandı.

İşin başlangıç tarihi 15 Şubat 2010, bitiş tarihi ise 19 Ağustos 2011 olarak belirlendi.

Açık ihale usulü ile 29 aralık 2009 tarihinde gerçekleştirilen tünel kalıp sistemiyle yapılacak 416 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet sosyal tesis ile ada içi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihaleleri için toplam 6 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 4 adedini geçerli saymıştı.

-KIRŞEHİR KAMAN-
Kırşehir Kaman Hacıpınar'a 16 derslikli kız meslek lisesi, Çiflikli Mahallesine 16 derslikli sağlık meslek lisesi ile altyapı, çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihale toplam 5 milyon 380 bin lira bedelle sonuçlandı.

Konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak betonarme karkas 2 adet 16 derslikli lise ile altyapı, çevre düzenlemesi inşaatı işleri için açılan ihaleyi söz konusu bedelle, "Murat Çetin" kazandı.

İşin başlangıç tarihi 15 Şubat 2010, bitiş tarihi ise 18 Ağustos 2011 olarak belirlendi.

Toplam 8 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 6 adedinin geçerli sayıldığı ihale, 24 Aralık 2009 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

-İSTANBUL HALKALI-
Öte yandan İstanbul Halkalı Atakent Mahallesi C2-21 bloğun subasman Tadilatı ve sel sonucu zarar gören bodrum katların onarım ve tadilatları ile çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihalede sonuçlandı.

Pazarlık usulü ile 15 Aralık 2009 tarihinde yapılan ihaleyi 475 bin lira bedelle, "Yeksan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" kazandı.

Söz konusu ihalede işin başlangıç tarihi 15 Ocak, bitiş tarihi ise 13 Haziran 2010 olarak belirlendi.

İhale için toplam 3 firma teklif vermiş, komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin tümünü geçerli saymıştı.
AA


Geri Dön