11 / 05 / 2024

TOKİ Ankara Yenimahalle'ye 422 konut yaptıracak!

TOKİ Ankara Yenimahalle'ye 422 konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Pamuklar'da 422 adet konut inşaatı için ihale açtı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Pamuklar'da 422 adet konut, 61 bin 55 ve 61 bin 56 adada gecekondu dönüşüm inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için ihale açtı.

Buna göre tünel kalıp sistemiyle 422 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesi, 12 Şubat 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 650 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.

İhalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

-TOKAT NİKSAR'A 50 KAPASİTELİ SEVGİ EVİ-

Öte yandan TOKİ, Tokat'ın Niksar İlçesine 50 kapasiteli sevgi evi merkezi ada içi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi inşaatlarını da ihaleye çıkardı.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 26 Ocak 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Konvansiyonel kalıp sistemiyle 50 kapasiteli sevgi evi merkezi, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işinin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

İhalede, ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek.

-İHALE ŞARTLARI-
Yenimahalle İlçesi Pamuklar'da 422 adet konut, 61 bin 55 ve 61 bin 56 adada gecekondu dönüşüm inşaatı ile Tokat'ın Niksar İlçesine 50 kapasiteli sevgi evi merkezi adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi inşaatlarına katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3 'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön