23 / 04 / 2024

TOKİ Arnavutköy'de PTT binası hizmet alım işi ihalesi yarın!

 TOKİ Arnavutköy'de PTT binası hizmet alım işi ihalesi yarın!

Firma: TOKİ

TOKİ Arnavutköy'de bulunan PTT Kargo İşleme Merkezi ve Kargo Lojistik Binası'nın ihalesi yarın saat 11.00'de yapılıyor...




T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Arnavutköy Hadımköy semtinde yer alan PTT Kargo İşleme Merkezi ve Kargo Lojistik Binasına ait mimari, statik, mekanik, elektrik uygulama projeleri, akıllı konveyör projeleri ve çevre tanzim projeleri ve detaylarının, teknik şartnamelerinin hazırlanması ve sondaja dayalı zemin etüdünün yapılması hizmet alımı işinin ihalesi yarın yapılıyor.


31 Ekim 2012 Çarşamba günü yarın itibariyle saat 11.00'de başlayacak olan ihale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/  Ankara  adresinde yapılıyor.


Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. İhaleye yalnızca yerli istekliler katılabiliyor.


Detaylı bilgi için TOKİ  Arnavutköy'de PTT binası hizmet alım işi ihalesi yarın!'>tıklayın


www.toki.gov.tr


Geri Dön