25 / 04 / 2024

TOKİ Avrupark Bahçekent satılık!

TOKİ Avrupark Bahçekent satılık!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

TOKİ Avrupark Bahçekent satılık daire alanları minimum 64 metrekare, maksimum ise 186 metrekare olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.



Dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunan  TOKİ   Avrupark Bahçekent  satılık konut seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.


Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, Konut Yapı ve  Cihan İnşaat  ortaklığında inşa edilen Avrupark Bahçekent Konutları'nın 2018 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor.


TOKİ Avrupark Bahçekent satılık daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.394 adet konut ve 86 adet ticari ünitenin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor.


Başakşehir Avrupark Evleri'nde kafeler, okullar, çim amfi, cami ve piknik alanları, bankalar, mağazalar, gölet, yamaç terasları, etkinlik alanları, havuz, marketler, spor alanları, restoranlar, oyun alanları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Avrupark Bahçekent adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Bahçekent Avrupark satış ofisi iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön