29 / 03 / 2024

TOKİ Balıkesir Gönen'de 350 kişilik yurt inşa ediyor!

TOKİ Balıkesir Gönen'de 350 kişilik yurt inşa ediyor!

YURTKUR ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle Balıkesir Gönen'de 350 kişilik yurt ve sosyal tesis inşa ediliyor. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Haziran 2017de yurdun tamamlanacağını ve hizmete açılacağını belirtti.





Balıkesir Gönen ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü (YURTKUR) ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile 350 kişik yurt ve sosyal tesis yapımına başlandı.

 

İhale bedeli 11.350.000 (on bir milyon üç yüz elli bin) olan yurt ve sosyal tesis hakkında açıklama yapan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Haziran 2017de tamamlanacağını ve hizmete açılacağını belirtti. 


Dün itibariyle inşaat çalışmalarının başladığını ifade eden Yakar, İlçemize eğitim almak için gelen öğrencilerimize, 5 yıldızlı otel konforunda, kalitesinde bir yurt ve sosyal tesis hizmet verecek. Gönen Meslek Yüksekokulu arazisinde tahsis ettiğimiz alanda yapılacak projenin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."dedi. 




Balıkesir Yeni Haber


Geri Dön