28 / 03 / 2024

TOKİ Balıkesir'de SGK binası için ihale açtı

TOKİ Balıkesir'de SGK binası için ihale açtı

TOKİ, Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde Sosyal Güvenlik Kurumu SGK binası, altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırmak için ihale açtı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Balıkesir'in Ayvalık İlçesi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı.

İhale, 16 Şubat 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 450 gün olarak belirlendi. Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalede şartname bedeli mukabili TOKİ'den satın alınabilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Söz konusu ihale ile konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet sosyal güvenlik kurumu binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.
AA


Geri Dön