27 / 04 / 2024

TOKİ Başkanı Turan, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

TOKİ Başkanı Turan, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ nu ziyaret etti, Trabzon’a yatırım yapmaya ve kentsel dönüşümleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.




Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ nu ziyaret etti, Trabzon’a yatırım yapmaya ve kentsel dönüşümleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.


Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan ve TOKİ’nin Trabzon’a önemli katkılar yaptığını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Türkiye’de bir çok önemli yatırım kalemlerinin altında TOKİ’nin imzası var. Bugün de Trabzon’da devam eden kentsel dönüşümlerde  TOKİ  ile birlikte ortak çalışma yürütüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek olan Akyazı Stadı’nın yapımını da Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle TOKİ yaptı" dedi, hizmetler için Başkan Turan'a teşekkür etti.


TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’da, Trabzon’a en iyisini yapmak için gayret ettiklerini belirterek, "Herkes samimiyetle bu şehre hizmet etmiş. Erdoğan Bayraktar bey de Trabzon için elinden geleni yaptı. O günkü gayret olmasa biz de bugünkü işleri yapamazdık. Bugünkü gayret olmazsa bizden sonra gelecekler daha iyisini yapamaz. Trabzon TOKİ' nin, karayollarının, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı işlerle gelişen ve modernleşen bir şehir. Birilerinin gelip para harcaması için şehrin yaşam alanlarının olması lazım. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığımız Zağnos Vadisi geçmişte sokaklarından geçilmeyen bir yerdi ve şimdi yeşil alan oldu. Tabakhane Vadisi’nin de projesi yapıldığında burası eşsiz bir yer olacak. Ayasofya Camisi'nin çevresi yeşil alan oldu. Çömlekçi’de hak sahipleri ile anlaşmalarımız hızla sürüyor. Büyükşehir Belediyesi ile beraber yapacağımız projelerle şehre vizyon katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


AA



Geri Dön