29 / 03 / 2024

TOKİ Beydağı Konutları'nda 606 konut için anlaşma sağlandı!

TOKİ Beydağı Konutları'nda 606 konut için anlaşma sağlandı!

Malatya Merkez Beydağı Kentsel Yenileme Projesinin 3. ve 4. Etabında bulunan hak sahiplerine şu anda yapımı devam eden konutlardan alma hakkı verildi. Bu konutlardan almak isteyen hak sahipleri şu ana kadar 606 adet konut için anlaşma yapıldı.



Malatya Büyükşehir Belediyesi ile  TOKİ  tarafından müşterek yürütülen Malatya Merkez Beydağı Kentsel Yenileme Projesinin 3. ve 4. Etabında bulunan hak sahiplerine şu anda yapımı devam eden konutlardan alma hakkı verildi. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, bu konutlardan almak isteyen hak sahipleri şu ana kadar 606 adet konut için anlaşma yapıldı.


13 Temmuz’da kuralar çekildi

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı devam eden 3267 adet konut içerisinden, konut almak için anlaşma yapan 606 adet hak sahibi için konut kuraları Noter tarafından 13 Temmuz 2016 tarihinde Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirildi.


Milliyet



Haber Malatya Bu Sabah'da şöyle yer aldı;

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ tarafından müşterek yürütülen, Malatya Merkez Beydağı Kentsel Yenileme Projesi'nin 3. ve 4. etabında bulunan hak sahiplerine, şu anda yapımı devam eden konutlardan alma hakkı verildi.  Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı devam eden 3267 adet konut içerisinden, hak sahipleri şu ana kadar 606 adet konut için anlaşma yaptı. 

Malatya Bu Sabah



Geri Dön