26 / 04 / 2024

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura günü!

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura günü!

2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konutun kuralı olarak satıldığı TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu projesinde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura günü...



TOKİ'nin “Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında  TOKİ  tarafından inşa ettirilen 2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. 


TOKİ Bilecik Bozüyük'teki daireler için başvurular 27 Şubat – 03 Mart 2017 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bozüyük Şubesi aracılığı ile kabul edilecek.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında, B1 tipi 2 oda 1 salon nitelikli brüt 74,76 m2 büyüklüğe sahip 14 adet konut satışa sunulacak.


Konutların peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde %5 (yüzde beş) BSMV satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecek.


TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura günü!

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura günü 13 Mart 2017 olarak belirlendi. Konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön