25 / 04 / 2024

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru şartları!

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru şartları!

Kurası 26 Mayıs 2015 tarihinde çekilecek olan TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri fiyatları 72 bin 36 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru şartları...



TOKİ Bilecik Bozüyük ödeme planı kapsamında yüzde 12 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel 352,18 TL'den başlayan aylık taksitler ile 180 ay vadelendiriliyor. Projede 8 bin 644 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Bilecik Bozüyük  TOKİ  Evleri fiyatları 72 bin 36 TL ile 91 bin 104 TL arasında değişiklik gösteriyor. Proje 74,76 metrekarelik 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


Toplam 569 adet konutun alt gelir grubu kapsamında kurayla satışa sunulacağı TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. Projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin yetkili şubeleri aracılığıyla yapılabilecek.


Konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanan TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru dönemi bugün başlayacak ve 15 Mayıs'a kadar devam edecek. 


TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru şartları!

1-) T.C. vatandaşı olması,


2-) Bilecik İl sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor.


3-)  Başvuru sahiplerinin kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız gayrimenkulün bulunmaması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekiyor.


4-) Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekiyor.


5-) Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranıyor.


6-) Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200-TL olması (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200-TL olması) gerekiyor.


7-) Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapabilecek.


TOKİ Bilecik Bozüyük  alt gelir grubu projesi satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön