23 / 04 / 2024

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için gerekli belgeler!

Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen TOKİ Bilecik Bozüyük'te 74,76 metrekarelik 2+1 daireler bulunuyor. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için gerekli belgeler...



Ödeme planı kapsamında yüzde 12 peşinatta, 180 ay vade imkanı sunan  TOKİ  Bilecik Bozüyük başvuru dönemi 13 Nisan'da başladı. Projede 352,18 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik Bozüyük projesinde yer alan 569 adet konutu kura yöntemiyle alt gelir grubuna özel olarak satışa sunuyor. Projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor. 


TOKİ Bilecik Bozüyük konut fiyatları 72 bin 36 TL ile 91 bin 104 TL arasında farklılık gösteriyor. Projede konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Başvuru işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin yetkili şubelerinin yürüteceği TOKİ Bilecik Bozüyük'te 8 bin 644 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için gerekli belgeler!

1-) Nüfus cüzdanı fotokopisi, 


2-) Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandığından alacakları “Belgeyi”


3-) Engelli vatandaşlar, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafındanverilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edecekler.


4-) Hane halkı gelirinin en fazla net 3.200-TL olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri, 


- Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)


- Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri,


- Başvuru formu ile birlikte yukarıda yer alan belgeler eksiksiz olarak bankaya teslim ediliyor.


TOKİ Bilecik Bozüyük  alt gelir grubu projesi satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön