17 / 04 / 2024

TOKİ Bitlis Merkez Projesi için başvurular başladı!

TOKİ Bitlis Merkez Projesi için başvurular başladı!

138 konutluk TOKİ Bitlis Merkez Projesi'nde daireler için başvurular başladı. TOKİ Bitlis Merkez Projesi'ndeki daireler kura ile satılacak.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bitlis Merkez Projesi kapsamında hayata geçirilen 138 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuldu.  TOKİ  Bitlis Merkez Projesi için başvurular başladı. 


TOKİ Bitlis Merkez Projesi'ndeki konutların başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 05 ARALIK 2016 –23 ARALIK 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.


Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Emekli Sandığından Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine açılan

faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az %40 Engelli Vatandaşların başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul

edilecek.


TOKİ Bitlis Merkez Projesi'nde “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 03 OCAK 2017 tarihinde çekilecek. TOKİ Bitlis Merkez projesindeki dairelerin fiyatları 135 bin TL'den başlıyor 165 bin 831 TL'ye kadar yükseliyor.


Satış duyurusu için tıklayın




Geri Dön