14 / 05 / 2024

TOKİ Bitlis Merkez Projesi kurası!

TOKİ Bitlis Merkez Projesi kurası!

138 konutluk TOKİ Bitlis Merkez Projesi'ndeki daireler kura ile satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bitlis Merkez Projesi kurası ne zaman?



TOKİ tarafından hayata geçirilen Bitlis Merkez Projesinde inşa ettirilmekte olan; 138 adet konut kura yöntemi ile satışa sunulacak. 


TOKİ Bitlis Merkez Projesi kurası!

Konut adedinden fazla başvuru olması sebebiyle, 03 OCAK 2017 tarihinde Bitlis Belediyesi Konferans Salonu’nda saat 14:00 da başlamak üzere noter huzurunda konut alma hakkı ve konut belirleme kurası çekilecek.


TOKİ Bitlis Merkez Projesi'ndeki dairelerin tamamı net, 89,96,104 metrekare 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.  TOKİ  Bitlis Merkez'deki dairelerin fiyatları ise 135 bin 92 TL ile 165 bin 831 TL aralığında değişiyor. 


Konut satın almak için başvuruda bulunanların T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve kredi kullanmamış olmaları şartları aranacaktır. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç). Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.


Sözleşme bedeli üzerinden %0,948 (binde dokuz virgül kırk sekiz) oranında damga vergisi, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş) oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön