17 / 04 / 2024

TOKİ, Bitlis Mutki´ye 128 konut yaptıracak!

TOKİ, Bitlis Mutki´ye 128 konut yaptıracak!

TOKİ Bitlis Mutki´ye 128 adet konut 1´er adet sosyal tesis, büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesini yaptırmak üzere ihale açtı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bitlis Mutki´ye 128 adet konut 1´er adet sosyal tesis, büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesini yaptırmak üzere ihale açtı.

Konvansiyonel kalıp sistemi ile 128 adet konut, 1´er adet sosyal tesis ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 5 Ağustos 2010 tarihinde saat 14.00´te TOKİ´de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek. Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi bedel ödeyerek TOKİ´den satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar TOKİ´ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede istekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA

Geri Dön