25 / 04 / 2024

TOKİ Bolu Dörtdivan Konutları'nda fiyatlar değişti!

TOKİ Bolu Dörtdivan Konutları'nda fiyatlar değişti!

TOKİ ve Dörtdivan Belediye Başkanlığı işbirliğinde Bolu Çavuşlar Mahallesi Gerede Caddesi'nde inşa edilecek 126 konut için fiyatlar yeniden hesaplandı.



TOKİ ve Dörtpan Belediye Başkanlığı tarafından Çavuşlar Mahallesi Gerede Caddesi'nde yapılacak olan  TOKİ  konutlarında fiyatlar yeniden hesaplanarak, konut sayısı ve tip değişikliği yapıldı. Belediyenin talebi üzere Alt gelir Grubu konutlar çıkarılarak, 02 tipi (94 adet konut) ve C1 tipi (32 adet konut) olarak, standart konut statüsünde toplam 126 konut planlandı. 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Dörtpan Belediyesi iş birliği ile Çavuşlar Mahallesi Gerede Caddesi devamında Orman İşletmesi Lojmanlarına yapılacak olan TOKİ konutlarında fiyatlar yeniden hesaplanarak, konut sayısı ve tip değişikliği yapıldı. Başvurular 17 Nisan -18 Nisan Mayıs 2017 tarihleri arası olarak yeniden günce İlendi. 


Dörtpan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, konut sayısı ve tip değişikliği konusundaki talepleri üzerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) taıalından yeniden çalışma yapılmış olup revlze edilen yerleşim planı, konut sayı ve tipleri değiştirildi. 


Belediyenin talebi üzere Alt gelir Grubu (81 tipi) konutlar çıkarılmış olup B tipi (94 adet konut) ve Ci tipi (32 adet konut) olarak, standart konut statüsünde toplam 126 konut planlandı. 


Bu çerçevede, konut alıcılarının, başvuru bedellerini 17 Nisan-18 Nisan 2017 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Bolu /Dörtpan Şubesine yatırmaları gerektiği duyuruldu. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler için Dörtpan Belediyesi açıklamalarda bulunacak. 



Bolu Takip Gazetesi


Geri Dön