24 / 04 / 2024

TOKİ Budur Bucak 3. Etap Konutları hızla yükseliyor!

TOKİ Budur Bucak 3. Etap Konutları hızla yükseliyor!

Bucak’ta 1. ve 2. TOKİ’lerden sonra 3. etap TOKİ’lerde yükselmeye başladı. 2+1 ve 3+1 TOKİ konutlarının inşaatı tüm hızıyla sürüyor.



Bucak’ta 1. ve 2. TOKİ’lerden sonra 3. etap TOKİ’lerde yükselmeye başladı. 2+1 ve 3+1  TOKİ  konutlarının inşaatı tüm hızıyla sürüyor.   


Bucak’ta 1. ve 2. TOKİ’lerden sonra 3. etap TOKİ’lerde yükselmeye başladı. 2+1 ve 3+1 TOKİ konutlarının inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Çamlıca Mahallesinde 2. etap TOKİ konutlarının Kuzey Doğusun-da yapımına başlanan yeni TOKİ konutları; B1 tipi 2+1 dairelerden 4 blok olmak üzere 65 daire 65 daire ve C1 tipi 3+1 dairelerden 4 blok olmak üzere 64 daire yapılıyor.


TOKİ’lere müracaat eden ve bekleyen vatandaşlar: “3. Etap TOKİ’lerin inşaatı devam ediyor. Biran önce bitmesi için dua ediyoruz. İnşaat bitince 129 tane aile ev sahibi olacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dediler.


Bucak ilçemiz artan nüfusu ile her geçen gün konut ihtiyacı artan bir kent. İnşaat sektörünün güçlü olduğu Bucak ilçemizde arz talebi karşılamıyor. Bu konuda okurlarımız; “Bucak ilçemiz sanayileşen ve büyüyen bir ilçe. Artan nüfusa orantılı olarak ilçemizde düğün sayıları da artıyor. Her düğün yeni bir aile demek. Yeni bir aile ise konut ihtiyacı demek anlamına geliyor. Evlilikle ihtiyaç olan konutların ötesinde ilçemiz dışarıdan göç alıyor. Gerek kalifiye, gerekse kalifiye olmayan işgücü ilçemize istihdam amaçlı geliyor. Ailesi ile gelen çalışanlar da konut talebinde çıtayı yükseltiyor. Bunun için diyoruz ki, yapılan toki konutları şimdiden yetersiz gelecektir. Gerek aynı alana gerekse ilçemizin değişik alanlarına yeni toki projeleri için şimdiden çalışmalar başlamalıdır.” dediler.


Vatandaşlarımızın birçoğu toki konutlarına ümitlerini bağlamış durumda. Normal inşaatlardan daire almanın hayal olduğunun altını çizen Bucaklılar, tokiler ile konut sorunun çözülmesi gerektiğine vurgu yaptılar.


Hedef Halk


Geri Dön