29 / 03 / 2024

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kurası bugün!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kurası bugün!

Bursa Gürsu Projesi’nde kuralı satışa sunulan TOKİ stoklarında kalan 12 adet konut için kura çekimi bugün yapılacak. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.



“Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında  TOKİ   stoklarında kalan 12 adet konut, 31 Ekim – 04 Kasım 2016 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş. Bursa Gürsu Şubesi aracılığı ile Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunuldu. 


Alıcı Adayları, TOKİ genel uygulamalarında olduğu üzere başvuru sayısına göre gerektiği takdirde kura ile belirlenecek. Konutlar yüzde12 peşinat 180 ay vade veya yüzde 20 peşin 240 ay vade alternatifleri ile satışa sunulmakta.


Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların başvuru ve satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş’nin Gürsu şubesi aracılığıyla yürütülecektir. Kuralı Satış Yöntemiyle satışı

gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 31 Ekim - 04 Kasım 2016 tarihleri arasında kabul edildi.


TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesindeki dairelerin fiyatları 49 bin 429 TL ile 73 bin 989 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Konutlar anahtar teslimli olarak satılıyor. 


Konutların peşinat bedeli üzerinden yüzde 0,5 (binde beş) banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde 5 (yüzde beş) BSMV satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecek.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön