20 / 04 / 2024

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru!

TOKİ Bursa Gürsu Projesi’nde stoklarda kalan 12 adet AGG konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru ne zaman?



“Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında  TOKİ  stoklarında kalan 12 adet konut, 31 Ekim – 04 Kasım 2016 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş. Bursa Gürsu Şubesi

aracılığı ile Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunuluyor. 


Alıcı Adayları, İdaremiz genel uygulamalarında olduğu üzere başvuru sayısına göre gerektiği takdirde kura ile belirlenecek.   Konutlar yüzde 12 peşinat 180 ay vade veya %20 peşin 240 ay vade alternatifleri ile satışa sunuluyor. 


TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru!

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların başvuru ve satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş’nin Gürsu şubesi aracılığıyla yürütülecek. Kuralı Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 31 Ekim - 04 Kasım 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.


Konutlar “Anahtar teslimli” olarak satışa sunulacak. Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön