28 / 03 / 2024

TOKİ Bursa Karacabey'de 74 bin TL'ye!

TOKİ Bursa Karacabey'de 74 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bursa Karacabey Toplu Konut Uygulaması kapsamında 81 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bursa Karacabey Toplu Konut Uygulaması kapsamında 81 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecek.

Bursa Karacabey Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bursa Karacabey Şubesi olacak. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 11 Ekim  – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Alanları 111 metrekare olan 81 adet 3+1 konutun fiyatı 74 bin 244 TL ile 97 bin 749 TL arasında değişiyor. Projede peşinatlar 7 bin 424 TL'den peşinatlar ise 464 TL'den başlıyor. 
www.toki.gov.tr

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız

Detaylı fiyat listesi için tıklayınız


Geri Dön