29 / 03 / 2024

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede toplam bin 200 adet konut satışa sunuluyor.



TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları 500 TL başvuru bedeliyle T. Halk Bankası A.Ş.’nin Bursa İlinde bulunan yetkili şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


Bursa Nilüfer İrfaniye Konutları ödemeleri yüzde 12 veya yüzde 20 peşinatta; kalan tutar için 180 ay veya 240 ay vade şeklinde yapılabiliyor. 


Emekliye özel olarak 1.200 adet dairenin satışa çıkarıldığı Bursa  TOKİ  Nilüfer projesinde konutların tamamı 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru koşulları!


Başvuru sahibinin;

1. T.C. vatandaşı olması,

2. Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması,

3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması,

5. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL olması gerekmektedir.).

6. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön