20 / 04 / 2024

TOKİ Camikebir kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Camikebir kuraları bugün çekiliyor!

Camikebir mahallesindeki TOKİ konutları için, ön alım hakkı listesine giren hak sahipleri konut edindirme tercihi için çekiliş yapacaklar. TOKİ kura çekilişine 110 hak sahibi katılacak.




Camikebir mahallesindeki  TOKİ  konutları için, ön alım hakkı listesine giren hak sahipleri konut edindirme tercihi için çekiliş yapacaklar. TOKİ kura çekilişine 110 hak sahibi katılacak.


Düzce’nin yeniden inşası ve kentsel yapılanmayı düzenleyecek yatırımların başında gelen Camikebir Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki çalışmaların tamamlanması ile birlikte hak sahipleri için kuraların çekileceği tarih belli oldu. 23 Ağustos Salı günü yapılması planlanan kura çekiminde öncelik kentsel dönüşüme esas alanda hak sahibi olanlara tanınacak. Kentsel dönüşüm amacıyla istimlak edilmiş gerek arsa payı gerekse evi olan vatandaşlar, kura çekimine ön alım hakkı sahibi unvanıyla öncelikli olarak katılacak. 198 konut üzerinden yapılacak kura çekimleri için hak sahipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlarından yararlanabilecekler. 


Düzce Belediyesi




Haber Parantez Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Düzce'nin yeniden inşası ve kentsel gerek arsa payı gerekse evi olan yapılanmayı düzenleyecek yatırımların vatandaşlar, kura çekimine on alım hakkı başında gelen Camikebir Mahallesi kentsel sahibi unvanıyla öncelikli olarak katılacak, dönüşüm alanındaki çalışmaların tamamlanması ile birlikte hak sahipleri için 198 konut üzerinden yapılacak kura kuraların çekileceği tarih belli oldu. çekimleri için hak sahipleri 24-1, 3+1 ve 23 Ağustos Salı günü yapılması planlanan 4 + 1 konutlarından yararlanabilecekler, kura çekiminde öncelik kentsel dönüşüme Kura çekilişi 23 Ağustos Salı günü saat esas alanda hak sahibi olanlara tanınacak. 14.00'dc Düzce Belediyesi Meclis Kentsel dönüşüm amacıyla istimlak edilmiş Salonunda yapılacak. 




Parantez Gazetesi


Geri Dön