20 / 04 / 2024

TOKİ Çanakkale Ayvacık Konutları için toplantı yapıldı!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Konutları için toplantı yapıldı!

Çanakkale Ayvacık Belediyesi ilçede yapılması planlanan TOKİ konutları için bilgilendirme toplantıları yapıyor. TOKİ konutları hakkında bilgi almak isteyen herkes Ayvacık Belediyesi'nden gerekli detaylı bilgiyi alabiliyor.



Çanakkale Ayvacık Belediyesi ilçede yapılması planlanan  TOKİ  konutları için bilgilendirme toplantıları yapıyor. Belediyeden yapılan açıklamada ayrıca "TOKİ konutları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Ayvacık Belediyesi'nden gerekli detaylı bilgiyi alabilirler." dendi. 


Çanakkale Ayvacık'ta Emekli Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında ilçede yeniden TOKİ konutları yapılacak. Bu kapsamda belediye personeli tarafından Ayvacık Belediyesi Konferans Salonu'nda bilgilendirme toplantısı yapıldı.  Yapılan toplantıda vatandaşlara yeni TOKİ konutlarında başvuruların devam ettiği bildirildi. TOKİ hakkında yapılan bilgilendirmede, "29 Temmuz 2016'ya kadar başvurular devam edecektir. Kura çekimi ise 9 Ağustos tarihinde yapılacaktır.  Vade seçenekleri 180 ay ve 240 ay olabilmektedir" denildi. 



Olay Çanakkale


Haber Çanakkale Hedef'te şöyle yer aldı;

 Ayvacık’ta Emekli Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında ilçede yeniden TOKİ konutları yapılacak. Bu kapsamda belediye personeli tarafından Ayvacık Belediyesi Konferans Salonu’nda bilgilendirme toplantısı yapıldı. 


Çanakkale Hedef




Haber Çanakkale Gündem Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Çanakkale Belediyesi tarafından ilçede yapılması planlanan TOKİ konutları için bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Ayvacık'ta Emekli Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında, ilçede yeniden TOKİ konutları yapılacak. Bu kapsamda belediye personeli tarafından Ayvacık Belediyesi Konferans Salonu'nda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda vatandaşlara yeni TOKİ konutlarında başvuruların devam etliğini ve TOKİ hakkında yapılan bilgilendirmede, "29 Temmuz 2016'ya kadar başvurular devam edecektir. Kura çekimi ise 9 Ağustos tarihinde yapılacaktır. Vade seçenekleri 180 ay ve 240 ay olabilmektedir" denildi. TOKİ konutları hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Ayvacık Belediyesi'nden gerekli detaylı bilgiyi alabilecekler. 




Çanakkale Gündem




Haber Posta Çanakkale Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ayvacık'ta Emekli Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında yeniden TOKİ konutları yapılacak. Ayvacık Belediyesi bu kapsamda belediyenin konferans salonunda vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı. Başvuraların dün itibariyle sona erdiği konutlar için kura çekiminin 9 Ağustos Salı günü yapılacağının bilgisini veren yetkililer, vade seçeneklerinin 180 ve 240 ay olduğunu bildirdi. 




Posta Çanakkale


Geri Dön