16 / 04 / 2024

TOKİ Çanakkale Kepez kura sonuçlarının tam listesi!

TOKİ Çanakkale Kepez kura sonuçlarının tam listesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın Çanakkale Kepez'de yoksul grubu için inşa ettiği 448 konutun kura sonuçları belli oldu...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın, Çanakkale Kepez'de yoksul grubu için inşa ettiği 448 adet 1+1 konutun "Hak sahipliği ve konut seçme önceliği kurası" dün gerçekleştirildi. Çekilişte özürlü vatandaşlarımıza 3 adet kontenjan ayrıldı ve hak sahipleri kura ile belirlendi. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte tekrar kuraya tabi tutuldu.

Kurada hak sahibi olanların evrak tamamlama süresi 3 Temmuz 2009'da sona erecek. Valilik kesin listeleri 9 Temmuz 2009'da idareye teslim edecek.

Kura sonuçlarının tam listesi için tıklayınız...

 

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

TOKİ çekilişinde ev çıkacağını rüyasında gören kadın hıçkırıklara boğuldu  
 Toplu Konut İdaresi'nin Kepez beldesinde yoksul aileler için yaptığı 45 metrekarelik evlerin kura çekiminde büyük heyecan yaşandı
 
Bir ev sahibi olma hayali kuran, eşi engelli Türkan Şarlatan, numarasının okunmasıyla çocuklar gibi ağlamaya başladı. 18 Mart Kapalı Spor Salonu'ndaki kura çekilişi sırasında ev sahibi olanların bazıları ağladı, bazıları da gülme krizine tutuldu. 1+1 448 konuttan birine sahip olabilmek için bin 115 kişi başvurdu. Ev çıkacağını rüyasında gördüğünü söyleyen ve kuraya engelli eşi adına katılan bir çocuk annesi 55 yaşındaki Şarlatan'ın, başını ellerinin arasına alıp hıçkıra hıçkıra ağlaması salonda bulunanları hem hüzünlendirdi hem de sevindirdi. Türkan Şarlatan, "Çıkacağını biliyordum, rüyasını gördüm akşam. Sobada ateşler yaktım, alevler çıktı. Allah bin kere razı olsun devletten, milletten." dedi.
Muzaffer ALTUNAY/Zaman


Geri Dön