19 / 04 / 2024

TOKİ, Çanakkale'de okul yaptıracak!

TOKİ, Çanakkale'de okul yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çanakkale Merkeze ilköğretim okulu, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırmak üzere ihale açtı



İhale ile söz konusu yerde konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı gerçekleştirilecek. İhale, 28 Ağustos 2009 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek. İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek. Katılımcılar şartnameye göre hazırlayacakları teklif mektuplarını, ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede istekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön