29 / 03 / 2024

TOKİ Çeşme'de 2.etap iptal edildi!

TOKİ Çeşme'de 2.etap iptal edildi!

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Çeşme Reisdere'de yapmayı planladığı 1153 konutluk toplu konut projesinin imar planlarının yürütmesi durdurulurken, iki etap halinde yapılan projede ilginç bir durum ortaya çıktı.



Toplu Konut İdaresi'nin (TOKI) Çeşme Reisdere'de yapmayı planladığı 1153 konutluk toplu konut projesinin imar planlarının yürütmesi durdurulurken, iki etap halinde yapılan projede ilginç bir durum ortaya çıktı. Projenin iki ihalesini de kazanan Niyazi Bayramoğlu şirketi, yer teslimi yapıldığı gerekçesiyle içinde 600 kişilik caminin olduğu 550 konutluk ilk etabın yatırımına önümüzdeki günlerde başlayacak. 603 konutluk ikinci etap için yapılan ihale ise  TOKİ  tarafından iptal edildi. Dolayısıyla içinde ilköğretim okulu ve lisenin de bulunduğu ikinci etap proje mahkeme sonuçlanana kadar gerçekleştirilemeyecek. 


Ege'de Sonsöz'ün haberine göre, Niyazi Bayramoğlu firmasının yetkilileri, mahkeme kararından sonra telefonlarının kilitlendiğini belirterek, "TOKİ'ye ödeme yapıp da mağdur olanların telefonlarından bıktık. 

Günde 300'e yakın telefon alıyoruz. İşlerimizi bile yapamaz hale geldik. Oysa biz de mağduruz..." dedi. 


Milliyet Ege


Geri Dön