26 / 04 / 2024

TOKİ Çorum 2. Bölge başvuruları başladı!

TOKİ Çorum 2. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca inşa edilen ve stoklarda 1 adet bulunan TOKİ Çorum 2. Bölge projesinde başvurular başladı. 



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Çorum Merkez 2. Bölge 680 Konut Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve  TOKİ  stokunda bulunan 1 adet alt gelir grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu. 

Çorum Merkez 1. Bölge Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Çorum 2. Bölge başvuruları başladı!
TOKİ Çorum 2. Bölge başvuruları başladı ve 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.  Projedeki dairenin fiyatı 47 bin 686 TL olarak belirlendi. 

Konutun fiyatı mevcut durumuna göre belirlenmiş olup, alıcılar satın alacakları konutu mevcut hali ile görmüş ve kabul etmiş sayılacaktır. İdarece bu konutta herhangi bir tadilat ve onarım yapılmayacak.

Sözleşme imzalama esnasında, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek. Ayrıca bu tutarlar her taksit ödemesiyle birlikte, taksit tutarı üzerinden ALICI’dan tahsil edilir.

Satış duyurusu için tıklayın

 


Geri Dön