26 / 04 / 2024

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

47 adet daireden meydana gelen TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura çekimi tamamlandı. TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Alaca 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 47 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunulmuştu.


Kura başvuruları, 05 -– 16 Aralık 2016 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş Alaca Şubesi tarafından aşağıda yer alan başvuru şartları ile kabul edildi. 


TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde 10 adet 2+1 ve 37 adet 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin fiyatları 91 bin 440 TL ile 130 bin 919 TL aralığında değişiyor. 


TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta sözleşmeleri bugün imzalanmaya başlanıyor son sözleşme tarihi 30 Aralık 2016 olarak belirlendi. 


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Konut alıcısı, Gayrimenkul’ün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahip.


Teslimden sonraki her bir altı aylık dönemin başında da, borç bakiyesine uygulanan artışlardan ilk taksit ödemesiyle birlikte peşin olarak, artış tutarı üzerinden KDV tahsil edilecek.




Geri Dön