25 / 04 / 2024

TOKİ Çorum Alaca kura sonuçları açıklandı mı?

 TOKİ Çorum Alaca kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ'nin Çorum Alaca 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 47 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. Peki, TOKİ Çorum Alaca kura sonuçları açıklandı mı?




TOKİ'nin Çorum Alaca 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 47 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. Peki,  TOKİ  Çorum Alaca kura sonuçları açıklandı mı?


TOKİ'nin Çorum Alaca 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 47 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. Peki, TOKİ Çorum Alaca kura sonuçları açıklandı mı? Projedeki konutların kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ  Çorum Alaca 2. Etap için kuralar bugün çekilecek. 


TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde 10 adet 2 oda 1 salon ve 37 adet 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projedeki daireler 59 metrekare ile 84 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'taki dairelerin fiyatları 73 bin 770 TL ile 130 bin 919 TL aralığında değişiklik gösteriyor. 


TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonucu

 TOKİ Çorum Alaca kura sonuçları açıklandı mı? Projedeki konutların kura sonucu henüz açıklanmadı. Çorum Alaca TOKİ 2 Etap kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek.  




Geri Dön