29 / 03 / 2024

TOKİ Çorum Devane başvuruları!

TOKİ Çorum Devane başvuruları!

140 konutluk TOKİ Çorum Devane projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Çorum Devane başvuruları...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum Merkez Devane Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 140 adet (3+1) konut kuralı satışa sunulacak.


Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, T.C .Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 19 Aralık 2016 – 06 Ocak 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Sosyal Güvenlik Kurumundan Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine

açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az %40 Özürlü Vatandaşların başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride

kabul edilecek.


TOKİ Çorum Devane projesindeki dairelerin fiyatları 190 bin 105 TL ile 273 bin 854 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Konut alıcısı, Gayrimenkul’ün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahip. 


Proje kapsamında satışa sunulmakta olan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, başvuruda bulunanların, noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 18 Ocak 2017 tarihinde çekilecek.


Konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, İdarenin belirleyerek kullanıma açacağı bloklar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacak. Kura çekildiği takdirde 1. kategoride çekilen kura sadece konut belirlemeye yönelik olacak.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön