17 / 04 / 2024

TOKİ Çorum Dodurga son başvurusu ne zaman?

TOKİ Çorum Dodurga son başvurusu ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Dodurga Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi sürüyor. Peki, TOKİ Çorum Dodurga son başvurusu ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Dodurga Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 63 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuldu.


Çorum-Dodurga Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Çorum-Dodurga Şubesi olacak.


TOKİ Çorum Dodurga son başvurusu ne zaman?

TOKİ Çorum Dodurga son başvuruları 20 Şubat'ta alınmaya başlanmıştı 31 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek.  Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Konut seçimini yapan alıcı yukarıda belirlenen alternatifler çerçevesinde peşinatını T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Dodurga şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön