24 / 04 / 2024

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.




TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen  TOKİ  Çorum Kargı Konutları'nda  toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.


Kura çekilişi Belediye Kültür Sitesi Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirilen projede inşaat çalışmaları 2013'te başlamıştı. 


TOKİ Çorum Kargı sözleşme imzalama işlemlerinin tarihleri 13-28 Ekim 2016 olarak belirlendi.  TOKİ ile Kargı Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde yürütülen Kargı Toplu Konut Projesi kapsamında (2+1) ve (3+1) nitelikli olmak üzere toplam 243 konut satışa sunulmuştu.


TOKİ Çorum Kargı projesinde 177 adet başvuru alınmış ve 177 adet konut alıcısı için “Konut Belirleme Kurası” çekilmişti. Projede, Temerküz Şube T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kargı Şubesi olup, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere Tutanağı bu Şube tarafından imzalatılacak.



Geri Dön