24 / 04 / 2024

TOKİ Çorum Merkez başvuru dönemi 2017!

TOKİ Çorum Merkez başvuru dönemi 2017!

Toplamda 2 adet dairenin açık satış yöntemi ile satışa sunulduğu projede başvurular bugün alınmaya başladı. TOKİ Çorum Merkez başvuru dönemi 2017 detayları haberimizde yer alıyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Çorum Merkez 2. Bölge 680 Konut Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 1 adet alt gelir grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin yetkili tüm şubeleri aracılığıyla sağlanacak. Başvurular 26 Ocak – 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Çorum Merkez projesinde yer alan 65,10 metrekare 1 adet 1 oda 1 salon dairenin fiyatı 47 bin 686,05 TL olarak belirtiliyor.


Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin;

a. T.C. vatandaşı olması,

b. Çorum il sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya Çorum il nüfusuna kayıtlı olması,

c. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

d. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı/ kat mülkiyetli bağımsız herhangi bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ bahçe, köy evi ve işyeri hariç) 

olmaması,

e. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak,

– Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

f. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL. olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net 

gelirinin en fazla 3.200 TL. olması gerekmektedir.)

g. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.



Geri Dön