18 / 04 / 2024

TOKİ, Çorum'a 416 adet konut yaptıracak!

TOKİ, Çorum'a 416 adet konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum merkez Celilkırı'na tünel kalıp sistemiyle 416 adet konut yaptıracak



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çorum merkez Celilkırı'na konut, yoksul grubu sosyal tesis, Diyarbakır Üçkuyular Memursen'e konut, okul, ticaret merkezi, cami ile ada içi, genel altyapı ve çevre
düzenlemesi inşaatları için ihale açtı.

Merkez Celilkırı'na tünel kalıp sistemiyle 416 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet sosyal tesis ile ada içi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak.

İhale, 29 Aralık 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.

İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek.

TOKİ, Diyarbakır Üçkuyular Memursen'e bin 124 adet konut, 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, 1'er adet 16 derslikli lise, ticaret merkezi, cami ile ada içi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını yaptıracak.

Tünel kalıp sistemiyle konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle ilköğretim okulu, lise, ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarının ihalesi 11 Ocak 2010 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

İşin süresi yer tesliminden itibaren 650 gün olarak belirlendi.

Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan İhalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

Çorum merkez Celilkırı'na konut, yoksul grubu sosyal tesis, Diyarbakır Üçkuyular Memursen'e konut, okul, ticaret merkezi, cami ile ada içi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön