18 / 04 / 2024

TOKİ Çorum'da 12 proje gerçekleştiriyor!

TOKİ Çorum'da 12 proje gerçekleştiriyor!

TOKİ Çorum'da toplam 3.488 Sosyal Konutu Donatıları ile birlikte tamamladı, yapımı devam eden ve bitirilen Konut ve Sosyal Donatılar için ise yaklaşık 276 Milyon TL yatırım yapıldı.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Daire Balkanı hemşerimiz Ayhan Karaca. AK Parti Çonım Milletvekili TBMM idare Amiri Salim Uslu'yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek hayırlı olsun dilekleri iletti. Ziyarette TOKİ'nin Çoruın'da yaptığı ve yapacağı projeler de ayrıntılı olarak değerlendirildi. Görüşme ve yapılan değerlendirmeler sonrası şu açıklama yapıldı:  TOKİ  Çorum'da toplam 3.488 Sosyal Konutu Donatıları ile birlikte tamamlamış, yapımı devam eden ve bitirilen Konut ve Sosyal Donatılar için yaklaşık 276 Milyon TL yatırım yapılmıştır. Alaca TOKİ 2.Etap 220 Konut projesinin yapımını üstlenen yüklenici fırına şantiyesini kurarak kazı çalışmalarına başlamıştır. 



TOKİ ÇORUM'DA 12 AYRI PROJE ÇALIŞMASI YAPIYOR 


1. Osmancık TOKİ 2.Etap Talep Organizasyon Projesi kapsamında tespit edilen arsanın devri ve taslak proje çalışmaları devam ediyor. 


2. Sungurlu TOKİ 3.Etap için tespit edilen 424.439 m2'lik arsanın devri için çalışmalar başlatılmıştır. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Daire Başkanı hemşerimiz Ayhan Karaca, Milletvekili Uslu'yu ziyaret etti. 


3. Dodurga TOKİ 98 Konut için taslak proje hazırlanmış. başvurular alınmış, ihale hazırlıkları, arca devri ve imar çalışması devam ediyor. 


4. Kargı TOKİ 275 Konut için taslak prc>je hazırlanmış, başvurular alınmış, İhale hazırlıkları ve arsa devri çalışması devam ediyor. 


5. İskilip TOKİ 93 Konut Projesi için taslak proje hazırlanmış, Talep Toplama çalışması 14 Ağustos tarihine tamamlanacaktır. 


6. Boğazkale TOKİ Konut projesi için tespit edilen arsanın büyütülmesi ve İmar değişikliği için Belediyemiz çalışmalarını sürdürmektedir. 


7. Ortaköy TOKİ Konut projesi için Belediyemiz yer tespiti ve talep organizasyonu ön hazırlık çalışmalarını yapmaktadır. 


8. Bayat TOKİ Konut Projesi için Belediyemiz tarafından arsa tespit çalışması devam etmektedir. 


9. Uğurludağ TOKİ 9S Konut Projesi için taslak proje hazırlanmış, Talep Toplama çalışması 14 Ağustos tarihine tamamlanacaktır. 


10.Mecitözü TOKİ Konut projesi için Kaymakamlık tarafından arsa tespit ve anket çalışması devam ediyor. 


11 .Hitit Üniversitesi TOKİ Projesi için 289 talep alınmış, tespit edilen arsanın devri ve taslak proje çalışmaları devam ediyor. 


12. Çoru m Merkez'e planlanan Emekliler Demeği TOKİ Konut Projesi için arsa araştırması çalışmaları devam ediyor. 


5 BİN KONUT, 450 MİLYON TL YATIRIM 

Proje ve İhale çalışın alan devam eden 12 ayrı proje ile Çorum'da toplam TOKİ konut sayısı . yaklaşık 5.000'e, yatının toplamı ise 450 Milyon TL"ye ulaşıyor. 



Çorum Hakimiyet



Geri Dön