16 / 04 / 2024

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru!

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru!

TOKİ'nin Denizli Karahayıt projesindeki 35 konut kurasız olarak satışa sunuldu. Peki, TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Denizli Karahayıt 258 Adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında  TOKİ  stoklarında yer alan 35 adet konut açık satışa sunuldu. 


TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru!

TOKİ Denizli Karahayıt projesindeki daireler için başvurular 06 Şubat 2017- 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul ediliyor. 


Denizli Karahayıt 258 Adet Toplu Konut Projesi kapsamında satışa sunulacak olan 35 adet konutun satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Denizli Akköy Şubesi olacak.


Konut seçimini yapan alıcılar %10 peşinat 96 ay vade, %15 peşinat 108 ay vade, %20 peşinat 120 ay vade alternatifi çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön