29 / 03 / 2024

TOKİ Denizli Tavas Konutları'na rekor başvuru!

TOKİ Denizli Tavas Konutları'na rekor başvuru!

TOKİ tarafından Denizli Tavas'a inşa edilecek 224 konut için başvurular başladı. Bugün biten başvurular yoğun talep nedeni ile 1 ay daha uzatıldı.



TOKİ tarafından Tavas'a yapılması planlanan 224 adet toplu konut ile ilgili başvuru süreci yoğun talep nedeniyle uzatıldı.


TOKİ tarafından Tavas Yeni Mahalle ve Kızılcabölük Mahallelerinde toplamda 224 konut yapılacak. 

Konutlar 48 adet 3+1, 64 adet 2+1 olarak inşa edilecek. Toplu konut ile ilgili başvuru süreci yoğun talep nedeniyle uzatıldı. Bugün bitecek olan başvurular vatandaştan gelen yoğun talepler sonucu 24 Mart 2017 talihine kadar uzatıldı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep ve ısrarlar sonucunda başvuruların uzatıldığını ifade eden Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Söz verdik yapıyoruz. Tavas'ımızın çehresini değiştirmek için, vatandaşlarımızın istekleri ve talepleri doğrultusunda yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Toplu konutlarla ilgili başvurular hızla devam etmektedir. Fakat vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun tütün üreticisi olması ve tütün aliminin gecikmesinden kaynaklanan sıkıntı nedeniyle, başvuru için gerekli teminat hazırlığının yapılabilmesi için başvuru tarihimizi uzattık.  TOKİ  ile birlikte Tavas'ta yeni bir pencere açıyoruz. Ev sahibi olmayan alt gelir grubu vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olacak. Yine 3+1 sosyal konutlarla da vatandaşlarımız, kendi bütçelerine uygun ev sahibi olabilecekler. 



Deha 20


Geri Dön