24 / 04 / 2024

TOKİ Diyarbakır Ergani'ye 144 adet konut yaptıracak

TOKİ Diyarbakır Ergani'ye 144 adet konut yaptıracak

TOKİ, Diyarbakır Ergani'ye 144 adet konut, Afyon Çay'a ise 50 yataklı devlet hastanesi inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri için ihaleye çıktı



Diyarbakır Ergani'ye tünel kalıp sistemiyle 144 adet konut, ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesi, 1 Haziran 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

-AFYON'A 50 YATAKLI HASTANE İNŞAATI YAPTIRILACAK-
Bu arada Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon Çay'a 50 yataklı devlet hastanesi inşaatı için ihaleye çıktı. Konvansiyonel kalıp sistemiyle 50 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesi 2 Haziran 2010 tarihinde saat 14.30'da "açık ihale usulü" ile yapılacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 730 gün olarak belirlendi. Söz konusu ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

-İHALE KOŞULLARI-
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Diyarbakır Ergani'ye 144 adet konut, Afyon Çay'a ise 50 yataklı devlet hastanesi inşaatı altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesinde katılımcılar şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre üzerine ihale yapılan istekli ile anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön