23 / 04 / 2024

TOKİ Düzce Gölyaka Alt Gelir Grubu başvuruları başladı!

TOKİ Düzce Gölyaka Alt Gelir Grubu başvuruları başladı!

TOKİ Düzce Gölyaka 2. Etap Toplu Konut Projesi dahilinde yer alan 51 adet Alt Gelir Grubu projesindeki daireler için başvurular başladı.



219 konutluk Düzce Gölyaka 2. Etap Alt Gelir Grubu projesinde stoklarda yer alan 512 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


TOKİ Düzce Gölyaka Alt Gelir Grubu başvuruları başladı!

TOKİ Düzce Gölyaka Alt Gelir Grubu başvuruları başladı, başvurular 31 Aralık 2016 tarihine kadar alınacak. Projedeki dairelerin satışları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Gölyaka şubesi aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Düzce Gölyaka Alt Gelir Grubu projesindeki dairelerin fiyatları 108 bin 935 TL'den başlıyor 129 bin 761 TL'ye kadar yükseliyor. Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


 Konut alıcıları, peşinat miktarını 27 Ekim 2016 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında, T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Gölyaka şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, Türkiye İstatistik Kurumunca belirlenen TÜFE ve Yİ-ÜFE oranlarından en düşük olana göre belirlenecek oranda artırılacak. İlk dönemsel artış teslim tarihine göre İdarece belirlenecek. Taksit ödemeleri, konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön