20 / 04 / 2024

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuru koşulları!

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuru koşulları!

Alt gelir grubu kapsamında kura ile satışa sunulan TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuru dönemi 15 Mayıs'ta sona erecek. İşte TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuru koşulları...



Başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödenen  TOKİ  Edirne Fırınlarsırtı kura tarihi 25 Mayıs olarak belirlendi. Projede 75,1 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor.


Toplam 78 adet konutun kura yöntemiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa sunulduğu Edirne Fırınlarsırtı projesinde 11 bin 868 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


TOKİ Edirne Fırınlarsırtı fiyatları 98 bin 896 TL ile 128 bin 902 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede yüzde 12 peşinatta, kalan kısım 180 ay vadelendiriliyor.


15 Mayıs'ta sona erecek olan Edirne Fırınlarsırtı TOKİ Evleri başvuruları başladı. Projede aylık 483,49 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 


TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuru koşulları!

1-) T.C. vatandaşı olması,


2-) Edirne İl sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması; şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor.


3-) Başvuru sahiplerinin kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız gayrimenkulün bulunmaması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekiyor.


4-) Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri kategorisi hariç) gerekiyor. 


5-) Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı arammıyor. 


6-) Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200-TL olması (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200-TL olması), (Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri kategorisi hariç) gerekiyor. 


7-) Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi için tıklayın


Geri Dön