24 / 04 / 2024

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuru şartları!

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuru şartları!

Yüzde 12 peşinatta, kalan bedel için 180 ay vade imkanı sunan TOKİ Edirne Fırınlarsırtı 'nda 11 bin 868 TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. İşte TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuru şartları...



Edirne Fırınlarsırtı Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan 78 adet konut alt gelir grubu kapsamında kura yöntemiyle satışa sunuluyor.


TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. Kurası 25 Mayıs 2015 tarihinde çekilecek olan projede aylık taksitler 483,49 TL'den başlangıç gösteriyor.


Edirne Fırınlarsırtı  TOKİ  Evleri fiyatları 98 bin 896 TL ile 128 bin 902 TL arasında değişiyor. Projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin Edirne İli’ndeki tüm şubeleri aracılığıyla yapılabilecek. 


Başvuruları 20 Nisan ile 15 Mayıs 2015 tarihleri arasında kabul edilecek olan TOKİ Edirne Fırınlarsırtı 'da 75,1 metrekare olarak dizayn edilen 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor. 


TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuru şartları!

1-) T.C. vatandaşı olması,


2-) Edirne İl sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması; şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor.


3-) Başvuru sahiplerinin kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız gayrimenkulün bulunmaması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekiyor.


4-) Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri kategorisi hariç) gerekiyor. 


5-) Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı arammıyor. 


6-) Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200-TL olması (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200-TL olması), (Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri kategorisi hariç) gerekiyor. 


7-) Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi için tıklayın


Geri Dön