26 / 04 / 2024

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları için gerekli belgeler!

Edirne Fırınlarsırtı TOKİ kura başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. Ödemeleri 180 ay vade imkanı ile yapılabilen projede 2+1 daireler bulunuyor. İşte TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları için gerekli belgeler...



TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları 20 Nisan ile 15 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. Aylık 483,49 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabilen projede 11 bin 868 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Edirne Fırınlarsırtı projesinde yer alan 78 adet konut alt gelir grubuna özel olarak kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor.


TOKİ Edirne Fırınlarsırtı Evleri 75,1 metrekarelik 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor.  Projede yüzde 12 peşin ödeme yapıldığında kalan bedel 180 ay  taksitlendiriliyor.


Edirne Fırınlarsırtı  TOKİ  fiyatları 98 bin 896 TL ile 128 bin 902 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede kura başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin Edirne İli’ndeki tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları için gerekli belgeler!

1-) Nüfus cüzdanı fotokopisi,

2-) Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandığından alacakları “Hak Sahipliği Belgesini”

3-) Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edecekler.

4-)  Hane halkı gelirinin en fazla net 3.200-TL olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri, 

- Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)

- Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri,

- Başvuru formu ile birlikte yukarıda yer alan belgelerin eksiksiz olarak bankaya teslim edilmesiyle başvuru yapılabiliyor. 


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi için tıklayın


Geri Dön