23 / 04 / 2024

TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu başvuruları!

TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu başvuruları!

78 konutluk TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 9 adet konut kurasız olarak açık satışa sunulacak.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 78 konutluk Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve  TOKİ   stoğunda bulunan 9 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu projesindeki dairelerin satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin Süloğlu şubesi aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu'ndaki dairelerin başvuruları  24 Ekim - 31 Aralık 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Konut alıcısı, Gayrimenkul’ün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahip. 


Konutlar teslimli satılacağından taksit ödemeleri, sözleşme tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.  İlk altı aylık dönemsel artış Ocak 2017’de uygulanacak. Konutların teslim süresi, Sözleşme tarihinden itibaren 36 ay olarak belirlendi. 


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön