25 / 04 / 2024

TOKİ Efendibey kentsel dönüşüm projesi hızla ilerliyor!

TOKİ Efendibey kentsel dönüşüm projesi hızla ilerliyor!

Niğde Belediye Başkanlığının projelerinden olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi TOKİ işbirliğiyle tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Proje kapsamında bir yandan binalar yükselirken, diğer yandan da yeni alanların ihaleleri yapılıyor.



TOKİ Efendibey kentsel dönüşüm projesi hızla ilerliyor!


Niğde Belediye Başkanlığının projelerinden olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi  TOKİ  işbirliğiyle tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Proje kapsamında bir yandan binalar yükselirken, diğer yandan da yeni alanların ihaleleri yapılıyor. 


TOKÎ Kentsel Dönüşüm Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyahoğlu, Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Hak sahipleriyle de görüşmeler yapan Konyalıoğlu; "TOKİ neyi taahhüt etmişse yapar, Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi hız kesmeden devam ediyor" dedi. 

Konyahoğlu; "Öncelikle Niğdeli hemşerilerimize yeni müjdelerle geldik. Zaten yerel yönetim Belediye Başkanımız Faruk bey Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa bey'e teşekkür etmek istiyorum. İdaremize tam bir senkronizasyon halinde projelerimizi hızla devam ettiriyoruz. İlk etap 702 konut ihalemizi yapmıştık. 


İnşaatlarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. 

Yüklenicimizde hedeflediği hızda inşaatlara devam ediyor. İnşallah önümüzdeki yılın ilk çeyreği sıralarında teslim edilebilir duruma gelecek diye umut ediyoruz" dedi. 


Anayurt


Geri Dön