20 / 04 / 2024

TOKİ Elazığ Şehir Stadyumu'nun ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ Elazığ Şehir Stadyumu'nun ihalesi ne zaman yapılacak?

Toplu Konut İşletmeleri (TOKİ) tarafından yapılacak olan Elazığ Şehir Stadyum Projesi'nin askıdaki itiraz süresi doldu. TOKİ'nin internet sitesinde askıdan indirilen projenin yapım sürecinin devam ettiği öğrenildi.



Elazığ kamuoyunda, "Stadyum yapımından vazgeçildi', 'TOKİ stadyum yapmayacak' gibi söylentilerin dolaşması üzerine,  Ankara  temsilcimiz Erkan Köse'nin  TOKİ  yetkilileri ile yaptığı görüşme sonucunda gerçek ortaya çıktı. Proje ile ilgili itirazların kabul edildiğini, yasal olan askı sürecinin tamamlandığını belirten TOKİ yetkilisi, projenin askıdan indirilerek, normal yasal prosedür gereği, çalışmaların devam ettiğini, söz konusu stadyum projesinin iptali ile ilgili herhangi bir durumun söz konusu olmadığını, sürecin devam ettiğini ve stadyumun yeniden yapımı için haziran veya temmuz aylarında projenin ihalesinin gündeme geleceğini söyledi. 


Bu çalışmaları Elazığ milletvekillerinin de yakından takip ettiğini kaydeden TOKİ yetkilisi. "Projenin iptal edilmesi asla söz konusu değildir" diye konuştu. 


Fırat Gazetesi


Geri Dön