29 / 03 / 2024

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap'ta daireler 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruların 14 Eylül itibariyle başlayacağı projede 36 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuru şartları...



Erzincan Geçit 2. Etap'ta Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, toplam 36 tane daire açık satış yöntemiyle satılıyor. Projede 80,66 metrekarelik 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor. 


TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap Evleri satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş'nin Temerküz Şube Erzincan Merkez şubesi aracılığıyla yürütülüyor. Projede 378,28 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. 


Daire fiyatları 77 bin 376 TL ile 92 bin 840 TL arasında değişiklik gösteren  TOKİ  Erzincan Geçit 2. Etap'ta 9 bin 285 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede başvurular 14 Eylül - 31 Aralık 2015 tarihlerinde kabul edilecek. 


TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap ödeme koşulları kapsamında yüzde 12 peşinatta, kalan konut bedeli 180 ay vadelendiriliyor. Projede teslimler sözleşme imzalama dönemi itibariyle gerçekleşecek. 


TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuru şartları!

1- T.C. vatandaşı olmak,

2- Satış tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olmak,

3- Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmıyor.

4- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net ¨3.200 olması, (Başvuru sahibinin,eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla ¨3.200 olması gerekmiyor.

5- Hane halkı gelirinin en fazla net ¨3.200 olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,

6- Başvuru sahibi evli ise kendisi, eşi, velayeti altındaki çocuklarından çalışan varsa kendisinin eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)

7- Başvuru sahibi, eşi veya velayeti altındaki çocuklardan herhangi biri çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri ibraz etmeleri gerekiyor. 

8-Satış aşamasında, bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön