29 / 03 / 2024

TOKİ Eskişehir Karapınar Vadisi Projesi'nde kura çekilişi 18 Temmuz'da!

TOKİ Eskişehir Karapınar Vadisi Projesi'nde kura çekilişi 18 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen Karapınar Vadisi Projesi'nde yer alan 91 adet konut için kura çekilişi 18 Temmuz'da gerçekleşecek...



Eskişehir'in Odunpazarı Belediyesi Karapınar Vadisi Projesi'nde vatandaşlar, çekilecek kura ile evlerine kavuşacak.  TOKİ  ve Odunpazan Belediyesi'nin Karapınar Vadisi Projesi kapsamında inşa ettiği bin 91 konut tamamlandı. Karapınar Vadisi Projesi'nin Ihlamurkent ve Vadişehir'den sonra en önemli projesi olan 75, 90, 115, 125, 135 ve 140 metrekarelik 6 adet konut tipi için kura çekimleri için hazırlıklar bitti. Evlerini bekleyen hak sahipleri, 18 Temmuz Perşembe günü saat 09.00'da Porsuk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak töreni bekliyor. Odunpazan Belediye Başkanı Burhan Sakallı, gecekondu bölgesini modem binalarla donattıkları söyledi. 


Artık beklenen günün gelip çattığını, yapılan binaları teslim almaya başladıklarını kaydeden Sakallı; "Bin 91 konut hak sahiplerine kura ile verilecek. Kuralar, 18 Temmuz Perşembe günü Porsuk Kapalı Spor Salonu'nda çekilecek. Anahtar teslimi ise kısa süre sonra gerçekleştirilecek." diye konuştu. 


"Son hemşehrimiz ev sahibi oluncaya kadar, konut projelerimizi sürdüreceğiz." diyen Başkan Burhan Sakallı, ilerleyen dönemde yeni projelerin kent halkının hizmetine sunulacağını vurguladı. 


Mehmet Kuru/Zaman Gazetesi


Geri Dön