16 / 04 / 2024

TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuruları nereye yapılıyor?

Açık artırma usulü ile satışa sunulan TOKİ Eskişehir Odunpazarı Konutları başvuruları devam ediyor. Projede 4+1 olarak tasarlanan daireler yer alıyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuruları nereye yapılıyor?



Eskişehir Odunpazarı Karapınar  TOKİ  Evleri fiyatları 150 bin TL'den başlıyor. Toplamda 115 adet konuttan oluşan projede başvuru bedeli olarak 10 bin TL ödeniyor.


TOKİ Eskişehir Odunpazarı Konutları açık artırma ile satılıyor. Dairelerin büyüklükleri 144 ile 217 metrekare arasında değişiklik gösteren projenin tamamı 4+1 daire tiplerinden oluşuyor.


Divan Express Eskişehir'de gerçekleşecek olan TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar açık artırma ihalesi 28 Mayıs Perşembe günü saat 14:00'te düzenlenecek.


TOKİ Eskişehir Odunpazarı ödeme seçenekleri kapsamında; yüzde 10 peşinatta 96 ay vade, yüzde 15 peşinatta 108 ay vade, yüzde 25 peşinatta ise 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 


TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuruları nereye yapılıyor?

Açık artırmaya yönelik reklam, tanıtım, satış ve pazarlama organizasyonu hizmetleri TURYAP aracılığıyla yürütülen TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul ediliyor. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön