19 / 04 / 2024

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar açık artırma ihalesi yarın!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar açık artırma ihalesi yarın!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar açık artırma ihalesi yarın gerçekleşecek. Alanları 144 ile 217 metrekare arasında değişen dairelerin satışa sunulacağı projede başvurular devam ediyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Odunpazarı Karapınar Projesi'nde yer alan 115 konutu açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Projede 4+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor.


TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar açık artırma ihalesi yarın saat 14:00'te Divan Express Eskişehir'de yapılacak. Projede başvurular açık artırma gününde de kabul edilecek. 


Konut fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteren  TOKİ  Eskişehir Odunpazarı Karapınar Konutları başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılabiliyor. 


Dairelerin büyüklükleri minimum 144 metrekare, maksimum ise 217 metrekare olarak tasarlanan TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da reklam, tanıtım, satış ve pazarlama organizasyonu hizmetleri TURYAP aracılığıyla yürütülüyor. 


Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 10, yüzde 15 ya da yüzde 25 peşin ödemelerde; kalan kısım sırasıyla 96 ay, 108 ay ya da 120 ay vadelendiriliyor. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön