29 / 03 / 2024

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvurusu için gerekli belgeler!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvurusu için gerekli belgeler!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede 250 adet konut emekliler için satışta. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvurusu için gerekli belgeler...



Konut seçeneklerine göre 2 oda 1 salondan oluşan alternatifin bulunduğu  TOKİ  Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesinde toplamda 250 adet daire emekli kategorisinde satışa çıkarılıyor.


TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli Konutları'nda ödeme planına göre yüzde 12 peşinatta kalanı 180 ay taksit yada yüzde 20 peşin ödemelerde kalan tutarı 240 ay vadelendiriliyor.


Başvuru bedelinin 500 TL kabul edileceği TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesinde başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’ nin Eskişehir ilinde bulunan yetkili şubelerince yürütülecek.


TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor ve 31 Mart Perşembe gününe kadar devam ediyor. Projede fiyat listesi ihaleden sonra açıklanacak.


TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvurusu için gerekli belgeler!

-Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

-Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüzçıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazı.

Yukarıda yer alan belgeler dışında gerekli görüldüğünde ek belgeler istenebilecektir.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön