05 / 05 / 2024

TOKİ, Eskişehir'de vergi dairesi yaptıracak!

TOKİ, Eskişehir'de vergi dairesi yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Eskişehir vergi dairesi hizmet binası ve misafirhane inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını yaptırmak üzere ihale açtı



İhale, 14 Eylül 2009 tarihinde saat 10.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihalede katılımcılar şartnameyi bedeli mukabili TOKİ'den satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Söz konusu inşaatlar konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas olarak gerçekleştirilecek. Bu arada TOKİ, daha önce de İzmir'in Karşıyaka ilçesi Salhane vergi dairesi binasının inşaatını yaptırmak üzere ihale açmıştı.
AA


Geri Dön